Engla, Pernilla och Bobby.

image46

Tänder tre ljus för Engla (lillflickan som blev mördad)
Pernilla som också blev mördad av det 42åriga ÄCKLET!
Och Bobby som blev mördad av sin egen mamma.


Ska vi slå vad om att 42åringen endast får psykiatrisk vård? Och kommer ut om 3 månader eller nått!

Kan inte politikerna fatta att alla som mördar är psykiskt sjuka? Och att ALLA ska buras in!



Tänker också på Englas mamma... Det finns inte ord som kan beskriva hur fruktansvärt detta är.

Ordlös onsdag

image44

Lillasyster... Fattar inte hur man vrider på bilden men men... :) Visst är hon söt?

Mirabella



En trött Mirabella sover i Mammas knä... Sött, Sött:)

Solnedgång



(Klicka på bilden så blir den större)

Solnedgång när jag och några från klassen gick hem från vår spakväll. Vi gjorde varsin lerinpackning och ett tångbad på varandra:) Hur skönt som helst. Även fast jag var livrädd för tången som var kall, slemmig och allmänt jätteäcklig;)

Pincett

Kom och tänka på sist jag var på Gekås och köpte en pincett som bara kostade 4,95 eller 5,95kr. Den var så otroligt bra! Tar bort till och med dom där små ljusa stråna ni vet. Så den rekommenderas mycket.

image40

Den ser ut ungefär som den här fast den fanns nog bara i guld tror jag.. :)

Gekås

Var på Gekås idag och shoppade upp myyycket pengar. Seriöst, man kan hitta asfina grejer där. Sen kan man hitta asfula grejer men det ska vi inte prata om :P

image39

Betald shoppingrunda

Jobbade med Alice som jag är personlig assistent för idag. Vi åkte in till stan för att hennes mamma skulle köpa nya kläder och självklart råkade jag också hitta lite fina grejer. Köpte inte allt som jag gillade men en gul tröja på barnavdelningen på HM fick följa med hem, tänk er den på när man är riiiktigt solbränd:). (Haha det finns ju hur fina grejer på barnavdelningar som helst ju.)

Det är nog inte alla som får betalt för att gå och shoppa...

image38

Måste dom fota den så ful och skrynklig? :)

Den kostade bara 49 kr. Asbilligt ju.


Beslutsångest

image36image37


Ska jag välja den blå eller den rosa?

Lägenhetstitt.


Ska alldeles strax bege mig av till en lägenhet med pojkvännen. Vi ska kolla på en trea. Visserligen ganska dyr men jag hoppas att den är så fin att den är värd pengarna:)

Ska bli så mysigt när vi ska flytta ihop.


image35








Naomi Campbell


image34







Hörde att Naomi Campbell blivit arresterad igen. Tydligen så hade hon blivit svinförbannad för att hennes väskor inte kom med på ett plan.. Varför blir man inte förvånad?

En av de förra gångerna hon hamnade i trubbel var när hon kastade sin mobil i huvudet på sin assistent. Jag säger bara: smart där tjejen.

Skitsnygg jacka

image32


Den här assnygga jackan har jag köpt för bara 399 kr... Erkänn att det var ett vääääldigt bra fynd eller?



Budgettips.

Jag och Victoria i klassen brukar ha fyndbattle. Vad är nu det då? Jo varje gång vi pratar kläder ska vi alltid bråka om vem som har fyndat bäst. Alltså bra snygga grejer till sjukt bra priser. Här gäller det alltså inte dyrast vinner utan snyggast till bäst pris.
Mycket roligare än en massa märkelskläder plus att det är 1000 ggr bättre för min plånbok haha.

Tänkte berätta lite här om mina bästa fyndtips:

image31 Gå till lite udda butiker. Nej jag menar inte att du ska gå till Gretas Secondhand och rota i en massa malätna kläder. Men butiker som ÖB, Ica Maxi och Rusta har ibland riiktigt finfina grejer.

image31 Kolla i realådor. Jag vet.. Alla kläder på rean är ofta fula, för stora, små eller söndriga... Nej så är det faktiskt inte det finns grymt fina grejer på reor bara man letar lite längre plus att man tänker ett steg längre att man kan kombinera plagg så att dom ser faboulous ut.

image31 Det absolut bästa tipset till att inte bara få kläder till ett bra pris utan till och med gratis är att råka vara i närheten när mamma, syrran eller bästa kompisen ska rensa sin garderob. Du vet one womans trash is another womans treasure:)

Diadem

Läste nånstans att det är diadem som gäller nu... ( Tycker att det har gjort det rätt länge men men?)
Själv förerdrar jag dom riktigt smala eller nått diadem med en accessoar.. Hittade som vanligt några riktigt fina på forever 21. (Är vi beroende av den sidan, Carro?)

image29image28image30

Sjukt billigt är det också... Det breda kostar cirka 25kr. Dom andra kostar 25 kr för fem stycken!

Ögonfransförlängning

Ska strax gå och förlänga ögonfransarna.. Lite läskigt men det kostade bara 200 spänn så det är väl ändå värt att testa va?





image27

RSS 2.0